Ελλάδα

Μαυροκεφαλίδης: «MVP οι Παππάς και Γιάνκοβιτς»

Στους Νίκο Παππά και Βλάντο Γιάνκοβιτς που ήταν καθοριστικοί στα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, απέδωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό.

Ώθηση ενόψει της συνέχειας και ειδικά στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα θα δώσει στον Παναθηναϊκό η κατάκτηση του Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Όμως, ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας τόνισε πως μεγαλύτερο ρόλο στην κατάκτηση του τροπαίου έπαιξαν οι Νίκος Παππάς και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, καθώς ήταν καθοριστικοί στα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη κι ένας τίτλος για μας. Ο Απόλλων είναι μια πολύ καλή ομάδα, που φέτος παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Αυτό που μετρά είναι ο τίτλος. Πριν τον Απόλλωνα παίξαμε με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, οπότε για μένα MVP είναι ο Παππάς και ο Γιάνκοβιτς. Για να μην ξεχνάμε κιόλας. Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Μετά την ήττα από την Άλμπα δεν ήμασταν καλά ψυχολογικά, αλλά αυτό το τρόπαιο θα μας δώσει ώθηση για να πάμε να νικήσουμε το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x