NBA

Μαχαιρώθηκε ο Κόουπλαντ, συνελήφθη ο Άντιτς!

Ένα επεισόδιο με άγνωστο έξω από κλαμπ της Νέας Υόρκης είχε ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ο Κρις Κόουπλαντ, ενώ ο Πέρο Άντιτς και ο Τάμπο Σεφολόσα συνελήφθησαν για παρεμπόδιση των αρχών.

Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται από τις ΗΠΑ για ένα περιστατικό που συνέβη έξω από κλαμπ της Νέας Υόρκης με πρωταγωνιστές παίκτες του ΝΒΑ, ανάμεσά τους και του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς.

Ο Κρις Κόουπλαντ των Πέισερς είχε για αδιευκρίνιστο λόγο μια λογομαχία με άγνωστο τα ξημερώματα και αυτή κατέληξε… άσχημα. Ο 22χρονος άνδρας τράβηξε μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε τον παίκτη, τη σύζυγό του, αλλά και μια γυναίκα που συνόδευε τον ίδιο τον δράστη. Ο 31χρονος άσος και η 28χρονη σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, ενώ το τρίτο θύμα, μια 53χρονη γυναίκα, πήγε σε άλλη κλινική και δεν υπάρχει ενημέρωση για την υγεία της.

inner

Ο Πέρο Άντιτς και ο Τάμπο Σεφολόσα, συμπαίκτες στους Χοκς, συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι παρεμπόδισαν τις αρχές στο έργο τους. Η διοίκηση της ομάδας της Ατλάντα μέχρι να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες για το περιστατικό επιφυλάχθηκε να πάρει δημόσια θέση.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x