Γενικά

Ματσιούλις: «Αμφιβάλλω πως θα υποβιβαστεί στην Α2 ο Ολυμπιακός»

Αγώνα δρόμου κάνει ο Γιόνας Ματσιούλις για να αποθεραπευτεί πλήρως και να δηλώσει παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Λιθουανίας.

Μάχη με το χρόνο δίνει ο φόργουορντ της ΑΕΚ, Γιόνας Ματσιούλις, προκειμένου να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Ο Λιθουανός τραυματίστηκε στον αγκώνα στο πρώτο ματς με την Μπάμπεργκ για τους «8» του Basketball Champions League και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Donatas Urbonas, ο 34χρονος ήδη κάνει σουτάκια και push-ups, ενώ πλέον έφυγε από την Αθήνα και επιστρέφει στο Κάουνας, όπου θα εξεταστεί από δικούς του γιατρούς.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα κριθεί την ύστατη ώρα, ενώ ο Ματσιούλις μίλησε και για τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ.

Μάλιστα, ο Γιόνας Ματσιούλις αναφέρθηκε σε όλα αυτά τα ζητήματα:
- Για την κατάσταση του τραυματισμού του: «Μπορώ να κάνω τα πάντα στις προπονήσεις. Δεν νιώθω τους πόνους, αλλά τώρα θα πρέπει να βάλω το χέρι μου στους αγώνες. Τα πάντα κυλούν φυσιολογικά, όμως δεν ξέρω ακόμα αν θα προλάβω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Για να προλάβω θα πρέπει το χέρι μου να επανέλθει γρήγορα. Είναι διαφορετικό να μην νιώθεις πόνους στο γυμναστήριο και διαφορετικές οι καταστάσεις ενός αγώνα. Υπάρχει ακόμα χρόνος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αν δεν είμαι έτοιμος, δεν θα πάω. Θα ήταν ωραία να πάω ή έστω να βρεθώ στην προετοιμασία».

- Για τη σχέση του με την ΑΕΚ: «Όλα είναι καλά. Υπάρχουν πολύ πιο περίεργα πράγματα».

- Για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2: «Κανονικά θα έπρεπε να συμβεί, αλλά αμφιβάλλω γι' αυτό. Παρ’ όλα αυτά, είναι η… Ελλάδα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x