Ευρώπη

«Μαζεύτηκαν» οι Σέρβοι

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει του προσεχούς Ευρωμπάσκετ πραγματοποίησε την Τετάρτη (15/7) η εθνική ομάδα της Σερβίας, με τον Τζόρτζεβιτς να θέτει ως στόχο την πρόκριση στο Ρίο το 2016.

Στόχος της εθνικής ομάδας της Σερβίας είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, όπως δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην πρώτη συγκέντρωση των διεθνών ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

«Ξέρετε τις φιλοδοξίες και την πίστη που έχω σε αυτά τα παιδιά. Στόχος μας είναι να παίξουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μόνο οι δύο φιναλίστ εξασφαλίζουν τη συμμετοχή. Η φετινή διοργάνωση είναι από τις απαιτητικές, τόσο από την ποιότητα των διοργανωτών, όσο και των αντιπάλων μας στον όμιλο», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και πρόσθεσε:

«Ελπίζω να πάμε στο Ευρωμπάσκετ χωρίς τραυματισμούς. Οι Μάρκο Κέσελ και Όγκνιεν Κούζμιτς είναι στο Summer League του NBA, ενώ ο Μπιέλιτσα είναι στις ΗΠΑ για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Τίμπεργουλβς. Ο Κούζμιτς έρχεται απόψε (σ.σ. 15/7) και ο Κέσελ στις 21 Ιουλίου. Ήδη στον όμιλό μας υπάρχουν πέντε ομάδες που είναι φαβορί. Επίσης, Γαλλία, Κροατία και Ιταλία έχουν, κατά τη γνώμη μου, δυνατές ομάδες».

inner

Πλέον, η προεπιλογή της Σερβίας έχει μειωθεί στους 18 παίκτες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Γαλλία τον Αύγουστο (6-9), προκειμένου να συμμετέχουν στο τουρνουά και στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός τεχνικός, θα ανακοινώσει νέα λίστα.

Αναλυτικά οι 18 της Σερβίας: Τεόντοσιτς, Γιόβιτς, Μάρκοβιτς, Νέντοβιτς, Μπογκντάνοβιτς, Μιλοσέβλιεβιτς, Κάλινιτς, Σιμόνοβιτς, Κέσελ, Ντάνγκουμπιτς, Μπιέλιτσα, Μίτροβιτς, Έρτσεγκ, Ραντούλιτσα, Μαριάνοβιτς, Κούζμιτς, Στίματς και Μιλουτίνοβ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x