Ελλάδα

«Με 3.700 παιδιά ο τελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, Μπάμπης Μαρκάκης, ανέλυσε στο sportfm.gr το πλάνο για τον τελικό του Ηρακλείου.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, παρουσία παιδιών και… απουσία οπαδών. Ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, Μπάμπης Μαρκάκης, που είχε αναλάβει με τους συνεργάτες του και πέρσι την εφαρμογή του πετυχημένου σχεδίου, μίλησε στο sport-fm.gr για το φετινό πλάνο, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.

«Έχει αποφασιστεί να τηρηθεί ακριβώς το ίδιο πλάνο με τον περσινό τελικό, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, καθώς είχε αποδειχτεί απόλυτα πετυχημένο. Θα ακολουθήσουμε την πεπατημένη, προκειμένου να μην έχουμε ευτράπελα. Ήδη όλα είναι έτοιμα», τόνισε.

«Υπολογίζουμε πως θα έχουμε στις κερκίδες 3.700 παιδιά. Στην πλειοψηφία τους θα είναι μαθητές δημοτικού, περίπου 2.500, ενώ θα υπάρχουν συνολικά περίπου 250 συνοδοί. Τα παιδιά θα έρθουν στο γήπεδο με πούλμαν, τα οποία θα παραμείνουν στο χώρο μέχρι να ολοκληρωθεί ο τελικός και θα τα παραλάβουν αμέσως μετά τον αγώνα και τις απονομές. Οι δύο ομάδες έχουν πάρει από έναν περιορισμένο αριθμό ονομαστικών προσκλήσεων για τις ανάγκες τους και θα καθίσουν σε δύο ξεχωριστές θύρες, όπως συνέβη και πέρσι», πρόσθεσε.

Όσο για το γεγονός ότι η Κρήτη και ειδικά το Ηράκλειο αναλαμβάνουν εσχάτως όλο και περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις, είπε: «Η αλήθεια είναι πως έχουμε αναλάβει πολλά μεγάλα αθλητικά γεγονότα τα τελευταία χρόνια. Τελικούς Κυπέλλου, αγώνες της Εθνικής ομάδας, διεθνείς διοργανώσεις μπάσκετ, ενώ τώρα το Παγκρήτιο θα γίνει και έδρα της Εθνικής ποδοσφαίρου. Κάθε φορά δίνουμε εξετάσεις. Και προφανώς για να μας εμπιστεύονται ξανά, τις περνάμε. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα, με τον τελικό Κυπέλλου και σε λίγες μέρες με τον αγώνα της Εθνικής με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x