Ελλάδα

Με απουσίες η Εθνική στα «παράθυρα»

Χωρίς Καλάθη, Σλούκα, Παπανικολάου και ΝΒΑερ η Εθνική.

Με 15 παίκτες θα αρχίσει αύριο το μεσημέρι η Εθνική την προετοιμασία για τους εκτός έδρας με Ισραήλ (28/6) και Εσθονία (2/7) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η 24μελής προεπιλογή μειώθηκε κατά εννέα στελέχη. Στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου δεν θα είναι τελικά οι Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου, Ίαν Βουγιούκας, Ντούσαν Σάκοτα, Λεωνίδας Κασελάκης, Αντώνης Κόνιαρης, αλλά και οι ΝΒΑερ Κώστας Κουφός και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Υπενθυμίζεται πως στην προεπιλογή δεν είχε συμπεριληφθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ξεκουράζει το ταλαιπωρημένο του γόνατο, αλλά και ο Γιώργος Παπαγιάννης, που προπονείται με τους Μπλέιζερς. Το ίδιο και ο Γιώργος Πρίντεζης, που δεν έχει καταστήσει σαφές αν θα αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο.

Αναλυτικά οι 15 παίκτες της προετοιμασίας είναι: Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.
Ήδη, ένα γκρουπ εξ αυτών, που είχε ολοκληρώσει νωρίτερα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, έχει αρχίσει από την Δευτέρα 18/6 προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Θανάση Σκουρτόπουλου και των συνεργατών του στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x