NBA

Με «Ευρωπαίους» η προεπιλογή των ΗΠΑ για το AmeriCup

Τους 16 παίκτες που θα αποτελέσουν την προεπιλογή των ΗΠΑ ενόψει της συμμετοχής τους στο AmeriCup ανακοίνωσε ο Τζεφ Βαν Γκάντι.

Με αρκετούς παίκτες που έχουν θητεία σε ευρωπαϊκή ομάδα αποτελείται η 16μελής προεπιλογή των ΗΠΑ για τη συμμετοχή τους στο AmeriCup, στο οποίο συμμετέχουν αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από τη βόρεια, την κεντρική και τη Λατινική Αμερική, αλλά και από την Καραϊβική.

O προπονητής της αμερικανικής ομάδας, Τζεφ Βαν Γκάντι, ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του, στους οποίους βρίσκεται μόλις ένας από το NCAA. Ωστόσο, υπάρχουν και ονόματα που είναι γνωστά στο ευρωπαϊκό κοινό, όπως οι Μπίλι Μπάρον (Εσκισεχίρ), Λάρι Ντρου (Νεπτούνας), Άλεκ Μπράουν (Εστουδιάντες), οι Τζόναθαν Χολμς και Εξέιβιερ Μάνφορντ που αγωνίστηκαν στην Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Ρασάντ Τζέιμς που ανήκει στην Τσεντεβίτα. Επίσης, στη λίστα υπάρχουν και δύο ΝΒΑer και συγκεκριμένα οι Νταρούν Χίλιαρντ των Πίστονς και Μάρσαλ Πλάμλι των Νικς.

Αναλυτικά οι 16 των ΗΠΑ: Μπίλι Μπάρον, Ροντ Μπένσον, Άλεκ Μπράουν, Λάρι Ντρου, Ρέτζι Χερν, Νταρούν Χίλιαρντ, Τζόναθαν Χολμς, Ρασάντ Τζέιμς, Κένταλ Μάρσαλ, Ντάριους Μόρις, Εξέιβιερ Μάνφορντ, Μάρσαλ Πλάμλι, Τζαμίλ Γουόρνι, Σι Τζέι Γουίλιαμς, Ρέτζι Γουίλιαμς και Ντέρεκ Γουίλις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x