Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Με Μαντολβάνο και Μπολάτογλου η Ένωση Ιλίου

Τις μεταγραφές των Κώστα Μαντολβάνου και Θανάση Μπολάτογλου ανακοίνωσε την Κυριακή η Ένωση Ιλίου για το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Ο ΑΟ Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του και καλωσορίζει στην οικογένεια του τον σέντερ Κωνσταντίνο Μανταλβάνο. Ο Κώνσταντίνος Μανταλβάνος (1994, 2,03) αγωνίστηκε πέρυσι με την ομάδα της Ακράτας στην Γ΄Εθνική, ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού κι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με το Μαρούσι, ενώ την περίοδο 2012-2016 αγωνίστηκε με την ομάδα του New Hampshire University στο NCAA.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο Μανταλβάνο, πάνω από όλα υγεία, και να οδηγήσουμε μαζί την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της τη φετινή σεζόν».

«Ο ΑΟ Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το νεαρό διεθνή γκαρντ (1998, 1,96), Θανάση Μπολάτογλου. Ο Θανάσης Μπολάτογλου προέρχεται από τον Ιωνικό Νικαίας, στον οποίο και αγωνίστηκε μέχρι πέρυσι, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές μας ομάδες των Παίδων και των Εφήβων και έχει αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα των αντίστοιχων κατηγοριών (U16 & U18).

Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τον Θανάση Μπολάτογλου και του ευχόμαστε να έχει, πάνω από όλα υγεία, και να πετύχουμε μαζί τους στόχους της ομάδας μας».


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x