Ευρώπη

Με Ντόντσιτς και… ευρωλιγκάτους η προεπιλογή της Σλοβενίας

Όπως και οι ομοσπονδίες Ιταλίας και Τουρκίας, έτσι και αυτή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Σλοβενίας, κάλεσε παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα για τα προκριματικά του Παγκόσμιου κυπέλλου.

Με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Ντόντσιτς, αλλά και άλλους παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα, βγήκε και η προεπιλογή της Εθνικής Σλοβενίας για τους δύο πρώτους αγώνες των προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου, που διεξάγονται παράλληλα με τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Ο παίκτης της Ρεάλ, όπως και οι Άντονι Ράντολφ (Ρεάλ), Ζόραν Ντράγκιτς (Αρμάνι Μιλάνο), Αλεξέι Νίκολιτς (Μπάμπεργκ) και Έντο Μούριτς (Εφές) είναι στους εκλεκτούς του ομοσπονδιακού τεχνικού και μένει να δούμε τι θα επιλέξουν. Εθνική ή Ευρωλίγκα και ποιες θα είναι οι τυχών συνέπειές τους σε περίπτωση άρνησης.

Αναλυτικά η λίστα της προεπιλογής της Εθνικής Σλοβενίας; Γιάκα Μπλάζιτς, Βλάτκο Τσάντσαρ, Ζίγκα Ντίμεκ, Λούκα Ντόντσιτς, Ζόραν Ντράγκιτς, Ταντέι Φέρμε, Γκρεγκόρ Χόρβατ, Γιαν Κόσι, Μίχα Λαπόρνικ, Γιούρι Μασούρα, Μπλαζ Μάκοβιτς, Μπλαζ Μέσιτσεκ, Έντο Μούριτς, Αλεξέι Νίκολιτς, Άλεν Όμιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Άντονι Ράντολφ, Μάτιτς Ρέμπετς, Λούκα Ρούπνικ, Ζαν Μαρκ Σίσκο, Γκάσπερ Βίντμαρ, Σάσα Ζάγκορατς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x