Euroleague

Με Πρίντεζη για το «διπλό» (Video & Pics)

Με τον Γιώργο Πρίντεζη να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας για την 4η αγωνιστική του Top16.

Πάνοπλος (πλην του Λοτζέσκι) θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον αποψινό (19:45, ΣπορFM 94,6, www.sportfm.gr) αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την τέταρτη «στροφή» του 6ου ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα μυϊκών σπασμών στη μέση και ήταν αμφίβολος, έλαβε κανονικά μέρος στο χαλάρωμα που έκαναν το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» στην «Zalgirio Arena» και θα είναι στην δωδεκάδα του κρίσιμου αγώνα.

Αποστολή στο Κάουνας, Νίκος Ζέρβας

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, αφού πήραν το πρωινό τους λίγο πριν τις 09:00, πήγαν κατευθείαν στο γήπεδο που βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το ξενοδοχείου τους και έκαναν αρκετά σουτ, ασκήσεις εκγύμνασης και τακτική για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα αφήσει όπως όλα δείχνουν εκτός του Τσαϊρέλη, αφού και ο Οθέλο Χάντερ που έχει πρόβλημα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού θα αγωνιστεί κανονικά με ειδικό νάρθηκα.

Δείτε μέσω της web-TV του sportfm.gr τα πλάνα από τη τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο Κάουνας. αλλά και φωτογραφικό υλικό:



inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x