Ελλάδα

Με Σόμπεϊ στο Ρέθυμνο ο ΠΑΟΚ, εκτός ο Κλάντον

Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το ματς του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο τέθηκε ο νεοαποκτηθείς Νέιθαν Σόμπεϊ, όχι όμως ο Κιθ Κλάντον, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από την Τενερίφη.

Παρελθόν αποτελεί ήδη η ήττα-αποκλεισμός από την Τενερίφη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης (9/3) πήρε τον δρόμο της επιστροφής για Ελλάδα και για την αναμέτρηση στο Ρέθυμνο.

Ωστόσο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά μέσω Μαδρίτης και Αθήνας, θα μεταβεί στα Χανιά, απ’ όπου οδικώς θα πάει στο Ρέθυμνο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα, Νέιθαν Σόμπεϊ. Οι διαδικασίες έκδοσης του δελτίου του ολοκληρώθηκαν και έτσι ο Αυστραλός γκαρντ, ο οποίος κάνει ατομικές προπονήσεις εδώ και δύο ημέρες, θα συναντήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και θα την ακολουθήσει στην Κρήτη.

Από ‘κει και πέρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» επέστρεψε «λαβωμένος» από την Τενερίφη. Ο Κιθ Κλάντον τραυματίστηκε στον αριστερό του αστράγαλο και έτσι θα μεταβεί κατευθείαν στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει θεραπεία, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x