Euroleague

Με την… ευχή του Ρίβερς (video)

Τις ευχές του για τη συμπλήρωση των 500 παιχνιδιών του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, έστειλε ο Ντέιβιντ Ρίβερς μέσω του επίσημου καναλιού της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Το όνομα του Ντέιβιντ Ρίβερς έχει συνδεθεί με την πρώτη μεγάλη διάκριση του Ολυμπιακούς στην Ευρωλίγκα, καθώς ήταν «παρών» στη Ρώμη το 1997.

Έτσι, με αφορμή τη συμπλήρωση των 500 παιχνιδιών –κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα- στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ο παλαίμαχος Αμερικανός έστειλε τις δικές του ευχές!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Ρίβερς:

«Γεια σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, στην Αθήνα, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Είμαι ο Ντέιβιντ Ρίβερς και άκουσα ότι γιορτάζουμε 500 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να δώσω συγχαρητήρια στον οργανισμό, στους παίκτες και στους πολλούς πρώην παίκτες που έχουν περάσει από τον οργανισμό, αλλά ειδικότερα θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους φιλάθλους για την παντοτινή και ακλόνητη υποστήριξη στο πέρασμα των χρόνων. Είναι μία μεγάλη τιμή κι ένα σπουδαίο επίτευγμα. Για ακόμη μία φορά εύχομαι στη διοίκηση του Ολυμπιακού, στους παίκτες και στους φιλάθλους να έρθουν τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x