Ευρώπη

Με το «αριστερό» στα play off η Τενερίφη του Μπόγρη

Ήττα με κάτω τα χέρια με 79-65 γνώρισε η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη στην έδρα της Μάλαγα για την πρεμιέρα της φάσης των play off.

Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα φετινά play off του ισπανικού πρωταθλήματος η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη,
γνωρίζοντας εκτός έδρας ήττα από τη Μάλαγα με 79-65.

Η κάτοχος του φετινού Champions League παρά το γεγονός πως για 30 λεπτά κατάφερε να διατηρηθεί κοντά στο σκορ και να βρεθεί μια ανάσα από το break, δεν «εμφανίστηκε» ποτέ στην 4η περίοδο του παιχνιδιού όπου το επί μέρους σκορ ήταν 22-11 με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια εύκολη ήττα.

Σε μέτριο απόγευμα βρέθηκε ο Έλληνας φόργουορντ ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 6 πόντους και 2 ριμπάουντ. Από την πλευρά των νικητών, με τον καλύτερο τρόπο παρουσίασε τον εαυτού στο κοινό της Μάλαγα ο Κριστιάν Εγένγκα.

Ο Κονγολέζος παίκτης, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την ομάδα της Ανδαλουσίας προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Άνταμ Βαζίνσκι, πραγματοποίησε ένα ονειρεμένο ντεμπούτο έχοντας 21 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Τενερίφη με την δεύτερη αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή (26/5, 23:00).

Δεκάλεπτα: 19-17, 25-17, 13-20, 22-11

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x