Ευρώπη

Με το «δεξί» η Τορίνο στην φετινή Lega A

Μπορεί να έκανε τα εύκολα… δύσκολα, καθώς απώλεσε διαφορά 12 πόντων, ωστόσο η Τορίνο κατάφερε τελικά να επικράτησε της Μπριντίζι με 72-67 και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Lega A.

Με… χαμόγελο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Ιταλίας η Τορίνο.

Οι «κίτρινοι» επικράτησαν εκτός έδρας της Μπριντίζι με 72-67 και κέρδισαν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα τους για την φετινή σεζόν.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Τρέβορ Εμπάκουε ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Από την πλευρά των γηπεδούχων ξεχώρισε ο Άντονι Μπάρμπερ, ωστόσο οι 19 πόντοι που σημείωσε δεν στάθηκαν αρκετοί για να χαρίσουν την νίκη στην ομάδα του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Τορίνο από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού κατάφερε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης και να πάει στην ανάπαυλα προηγούμενη με εννέα πόντους (37-46).

Παρόμοια ήταν και η εικόνα στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, με την τρίτη περίοδο να βρίσκει τους φιλοξενούμενους στο +12 (49-61). Και ενώ το αποτέλεσμα έμοιαζε φαινομενικά να έχει κριθεί, η Μπριντίζι με μία αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να μειώσει την διαφορά στους τρεις πόντους ένα λεπτό πριν το τέλος και να βάλει… φωτιά στην αναμέτρηση. Η ανατροπή ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε και τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην φετινή Lega A.

Δεκάλεπτα: 23-27,14-19,12-15, 18-11

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x