Ελλάδα

Με τρία προβλήματα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με προβλήματα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ο Άρης τη Δευτέρα στον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό της Basket League στην προσπάθεια να μειώσει σε 2-1 τη σειρά.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τρεις παίκτες. Ο Χάγκινς συνεχίζει τη θεραπεία του, μετά την ολική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου που υπέστη. Ο Ξανθόπουλος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πυρετό, ενώ ο Ζάρας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

Αντίθετα, επέστρεψε ο Δίπλαρος, ο οποίος τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο τελευταίος μίλησε στο επίσημο site της ΚΑΕ για την αναμέτρηση με τους «πράσινους». «Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η προσπάθειά μας γίνεται ακόμα δυσκολότερη, λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, τα οποία περιορίζουν τις λύσεις μας και, μάλιστα, σε αγώνες που γίνονται ανά δύο μέρες.

Για να είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, όπως έγινε στο δεύτερο αγώνα. Επίσης, να "διαβάσουμε»" σωστά και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, ευστοχία στο μακρινό σουτ, αλλά και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη που δίνουν εύκολα καλάθια στον αντίπαλο.

Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, η οποία μας δίνει μία έξτρα δύναμη και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως συμβαίνει όλη τη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x