Ελλάδα

Με Ζάρα, αλλά χωρίς Τζάκσον στο ΣΕΦ ο Άρης

Με μία απουσία, αυτή του Τζάστιν Τζάκσον, αναχωρεί ο Άρης για την Αθήνα και τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Χωρίς τον Τζάστιν Τζάκσον, που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει τον τραυματισμό του (και «στοχεύει» τους μικρούς τελικούς με την ΑΕΚ), αλλά με τον Θοδωρή Ζάρα κανονικά διαθέσιμο αναχωρεί ο Άρης για την Αθήνα και τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (19:00).

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σκοτ, Ξανθόπουλος, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Κάμινγκς, Ζάρας, Χρηστίδης, Μούρτος, Σίμτσακ, Γιάνκοβιτς, Καββαδάς και Ντραγκίτσεβιτς.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε: «Αρχικά θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του στον τελικό της Euroleague και για τη συνολική παρουσία του στη φετινή διοργάνωση. Είναι ο πέμπτος φετινός μεταξύ μας αγώνας και από πλευράς τακτικής δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εμείς, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά από τον τελευταίο αγώνα μας, πρέπει να καταπολεμήσουμε την έλλειψη ρυθμού. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο ΣΕΦ, πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη, να έχουμε σωστές επιθετικές επιλογές και καλό μακρινό σουτ. Γνωρίζουμε το δύσκολο της αποστολής μας και σαφώς θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το πρώτο ματς της σειράς, στο ίδιο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x