Ευρώπη

Μεγάλη ανατροπή στην Ιταλία

«Άθλο» πραγματοποίησε η Ρέτζιο Εμίλια στα πλέι οφ στην ιταλία, καθώς επικράτησε της Μπρίντιζι 78-76, παρότι έχανε στο πρώτο δεκάλεπτο με 7-30! Νίκη 79-70 και για τη Βενέτσια απέναντι στην Καντού.

Απίστευτη "ανατροπή" ολοκλήρωσε η Ρέτζιο Εμίλια στα πλέι οφ του ιταλικού μπάσκετ. Οι γηπεδούχοι ήταν ωσεί παρόντες στην πρώτη περίοδο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 23 πόντους (7-30), ωστόσο σιγά-σιγά «ροκάνισαν» τη διαφορά και στο τέλος «έκλεψαν» τη νίκη με 78-76.

Καλύτεροι παίκτες της ήταν το λιθουανικό δίδυμο, ο Λαβρίνοβιτς και ο Καουκένας με 18 και 10 πόντους αντίστοιχα, ενώ για την Μπρίντιζι διακρίθηκαν ο Ντέιβιντ με 18 πόντους και ο Πούλεν με 16.

Στο άλλο ματς της ημέρας για τα ιταλικά πλέι οφ, η Βενέτσια δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, όμως στη συνέχεια ήταν καλύτερη και έκαμψε την αντίσταση της Καντού με 79-70.

Ο Χρβόγε σημείωσε 14 πόντους για τους νικητές και τον ακολούθησαν με ένα λιγότερο ο Φιλ και ο Σπένσερ. Αντίθετα, για την Καντού ξεχώρισε ο Τζόνσον-Όντομ με 22 πόντους, όμως «άφαντος» ήταν ο μεγάλος της αστέρας, Ρον Αρτέστ (Μέτα Γουόρλντ Πις), που έβαλε μόλις έξι.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x