Ελλάδα

Μεγάλη ικανοποίηση για τα διαρκείας στην ΚΑΕ Ολυμπιακός

Απόλυτα ευχαριστημένοι από την κίνηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν είναι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. 20 με 30% αυξημένη σε σχέση με πέρυσι η ζήτηση, από Δευτέρα οι νέοι κάτοχοι.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και οι οπαδοί του έχουν ανταποκριθεί και με το παραπάνω στο να κλείσουν μόνιμη θέση στο ΣΕΦ για να στηρίξουν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του.

Η ΚΑΕ, υπενθύμισε σήμερα πως από τη Δευτέρα (24/07) αρχίζει η διάθεση των καρτών σε όσους δεν είχαν στην κατοχή τους πέρυσι, αφού την Τετάρτη ολοκληρώθηκαν οι ανανεώσεις από τους παλαιούς κατόχους. Το ενδιαφέρον ήταν 20 με 30% αυξημένο σε σχέση με τις αντίστοιχες περυσινές ανανεώσεις, γι’ αυτό άλλωστε στο πλάνο του γηπέδου με τις διαθέσιμες θέσεις, έχει εμφανιστεί σε αρκετές κατηγορίες η λέξη «εξαντλήθηκε».

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί μάλιστα, έχουν δείξει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον να κλείσουν νωρίς-νωρίς θέση από την Δευτέρα ως νέοι κάτοχοι και αναμένεται στα γραφεία της ΚΑΕ αρκετός κόσμος. Τα εναπομείναντα διαρκείας τιμώνται 190, 270 και 350 ευρώ (χωρίς να υπολογίζονται τα 50 ευρώ για τον Ερασιτέχνη), ενώ υπάρχουν κάποια διαθέσιμα στις court seats έναντι 3000 και 3200 ευρώ.

Πέρυσι, ο Ολυμπιακός είχε 4500 εισιτήρια διαρκείας και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν το αν θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός. Το σίγουρο, είναι πως παρά την οικονομική κρίση, την μικρή αύξηση των τιμών, αλλά και τις τιμωρίες σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα που θα στερήσουν αρκετά παιχνίδια από τους φιλάθλους, οι φίλοι των δευτεραθλητών Ευρώπης δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και διάθεση στήριξης της ομάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για τους νέους κατόχους, αλλά και για τις θέσεις που έχουν μείνει «ελεύθερες», σε αυτό το link

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x