Euroleague

Μεγάλη ταλαιπωρία για τον Ολυμπιακό στην επιστροφή από Βιτόρια

Ο Ολυμπιακός πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία κατά την επιστροφή του από τη Βιτόρια, μετά τη βαριά ήττα από την Μπασκόνια, λόγω της κακοκαιρίας.

Όλα τα είχε ο Ολυμπιακός, αυτό του έλειπε.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή ταλαιπωρήθηκε έντονα κατά την επιστροφή της από την Βιτόρια μετά το εκτός έδρας ματς (86-54) με την Μπασκόνια για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο να προσγειωθεί στην Αθήνα στις 04:15, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί το αεροπλάνο που μετέφερε τους Πειραιώτες προς Χανιά, αλλά τελικά «πάτησε» στο Ηράκλειο στις 04:55. Στη συνέχεια πήγε για ανεφοδιασμό. Εν τέλει αναχώρησε από την Κρήτη (ύστερα από 45 λεπτά παραμονής) για Αθήνα περίπου στις 05:40 και επέστρεψε στην πρωτεύουσα στις 06:20.

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 19:00 τον ΓΣΛ Φάρο για την 12η αγωνιστική της Α1 και έπειτα από τη συγκεκριμένη ταλαιπωρία, ο ήδη λιγοστός χρόνος ξεκούρασής του ψαλιδίστηκε. Υπενθυμίζεται ότι ακολουθεί... διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα και η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου την Τρίτη (16/01, 21:00) τη Μακάμπι στο ΣΕΦ και την Πέμπτη (18/01, 18/01, 19:00) τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα εκτός έδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x