Ελλάδα

Μέξας: «Φύγαμε από το παρκέ στο δεύτερο δεκάλεπτο»

Στο γεγονός πως οι παίκτες των Τρικάλων δεν κατέβηκαν στο παρκέ στη δεύτερη περίοδο απέδωσε την ήττα του ΓΣΛ ο Κώστας Μέξας μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των Τρικαλινών τόνισε πως ο Φάρος νίκησε δίκαια, αφού οι δικοί του παίκτες δεν ήταν σε κατάσταση να παίξουν ένα τέτοιο ντέρμπι και πως το δεύτερο ημίχρονο η ζώνη τους βοήθησε να σταματήσουν την καλή κυκλοφορία του ΓΣΛ, όμως δεν κατάφεραν να βάλουν περισσότερα από δύο-τρία μεγάλα σουτ. Έκανε κάποια παράπονα για τη διαιτησία και τόνισε πως ο Σχορτσανίτης ήταν ανέτοιμος αγωνιστικά για να μπει σε αυτό το ματς.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στη Λάρισα για τη δίκαιη νίκη, με βάση τη γενική εικόνα του αγώνα. Εμείς στο δεύτερο δεκάλεπτο φύγαμε από το γήπεδο, ήμασταν πολύ κακοί, η Λάρισα με τους έμπειρους παίκτες της το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Εμείς ακόμη δυστυχώς παλεύουμε να βρούμε την ισορροπία μας, συν του ενστίκτου και της σκέψης και αυτά τα ματς νομίζω είναι ένα καλό μάθημα για εμάς.

Δεν ήμασταν έτοιμοι εμείς για να παίξουμε ένα ντέρμπι, μπήκαμε για να παίξουμε ένα παιχνίδι νορμάλ και αυτό φάνηκε στο πως έπαιζε ο Παπαμακάριος τον Βασιλειάδη και πως παίζαμε εμείς σε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τη ζώνη της προσαρμογής περιορίσαμε αρκετά τη Λάρισα, η αλήθεια είναι ότι δεν μας ταιριάζει και σαν ομάδα. Βρήκαμε αρκετές λύσεις εκεί στην άμυνά μας και η Λάρισα σταμάτησε να έχει καλή κυκλοφορία και να βάζει καλάθια στην πλάτη της άμυνάς μας.

Από εκεί, πήραμε αυτοπεποίθηση, βάλαμε και δύο-τρία μεγάλα σουτ και φτάσαμε το ματς ουσιαστικά στο σουτ. Στο τέλος, μια δυο φάσεις εκεί που ήμασταν κοντά να βάλουμε κάποια καλάθια δεν τα καταφέραμε για να έχει άλλη εικόνα το παιχνίδι. Αυτά συμβαίνουν, πρέπει να συνεχίσουμε, να καταλάβουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Νομίζω λίγο οι νίκες και η διακοπή μας αποσυντόνισαν πνευματικά και δεν πρέπει και αυτό είναι και δική μου ευθύνη.

Συνεχίζουμε τη δουλειά και ελπίζουμε σε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Καλή συνέχεια στη Λάρισα και καλή επιτυχία στον κόουτς με την Εθνική ομάδα. Η διαιτησία είναι μέρος του παιχνιδιού, μπορεί μια δυο φάσεις να ήταν φάουλ, δεν τα έδωσαν οι διαιτητές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πάμε παρακάτω.

Όσον αφορά τον Σχορτσανίτη, δεν προετοιμαζόταν για αυτό το παιχνίδι, αλλά γενικά για να επανέλθει. Ένα κορμί το οποίο είναι αρκετά καλά, αλλά έχει ενάμιση χρόνο να παίξει και είναι λογικό να έχει πισωγυρίσματα. Όταν θα είναι σε θέση να κάνει ολόκληρη την προπόνηση θα μπορεί να παίξει και με την ομάδα, έχουμε υπομονή είναι, και στο χέρι του να συνεχίσει τη δουλειά για να επιστρέψει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x