Ελλάδα

Μέξας: «Η νίκη μετράει»

Μόνο τη νίκη κράτησε ο Κώστας Μέξας, καθώς είχε αρκετά παράπονα από την εμφάνιση του Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στην Καβάλα.

Αρκετά παράπονα από την εμφάνιση του Απόλλωνα Πάτρας στη νίκη επί της Καβάλας είχε ο Κώστας Μέξας, ο οποίος κράτησε μόνο το ροζ φύλλο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μέξας:

«Ήταν για εμάς ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία, γιατί με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί στη σειρά των πέντε αγώνων που ήταν πολύ σημαντικοί, κατάφεραν να κερδίσουν τους τέσσερις και ήταν και ανταγωνιστικοί μέσα στη Ρόδο παρά τα προβλήματα που είχαμε. Ακόμα και σήμερα, όταν η Καβάλα πέρασε μπροστά στο σκορ, οι παίκτες μου αντέδρασαν σωστά δείχνοντας χαρακτήρα παρόλο που στο δεύτερο ημίχρονο η εμφάνιση μας ήταν η χειρότερη που έχουμε κάνει.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ρυθμό, ελέγξαμε το παιχνίδι και μπορούσαμε να είχαμε και μεγαλύτερη διαφορά. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή μας ήταν πραγματικά πολύ κακή. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε καλά και να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε γιατί η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη για εμάς οπότε θα πρέπει το επίπεδο της απόδοσης μας να ανέβει οπωσδήποτε. Βέβαια αυτό που μετράει είναι η νίκη, γιατί εάν μετά τον Αρκαδικό λέγαμε ότι θα είχαμε σήμερα οκτώ νίκες τότε θα μας περνούσαν όλοι για τρελούς. Αυτό λοιπόν μετριάζει λίγο την πίκρα μου για την κακή εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο
».

Ο Τόνι Γουντς, από τη μεριά του, είπε: «Η άμυνα πιστεύω ότι ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη σήμερα. Η πίεση από τον προπονητή μας όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε επάνω στην άμυνα μας απέδωσε καρπούς μιας και στα κρίσιμα τελευταία λεπτά μας έδωσε τη νίκη χωρίς μάλιστα να παίξουμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Με αυτή την επικράτηση κάναμε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή μας. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, να κερδίζουμε τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x