Ελλάδα

Μέξας: «Κόψαμε το ρυθμό της Δόξας»

Στο ότι δεν άφησαν τη Δόξα Λευκάδας να βρει το ρυθμό της απέδωσε τη σχετικά εύκολη νίκη του Απόλλωνα Πατρών επί των Επτανήσιων ο Κώστας Μέξας.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» τόνισε πως έπαιξαν καλή άμυνα κόντρα στα επιθετικά ατού των φιλοξενούμενων, όμως στην επίθεση δεν είχαν «καθαρό» μυαλό, πως υπάρχει πίεση στην ομάδα μετά τα τελευταία αποτελέσματα και θεωρεί πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για τη σημαντική νίκη. Αυτό που λέγαμε όλη την εβδομάδα είναι ότι αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της παίκτες με επιθετικό ταλέντο και δεν έπρεπε να της επιτρέψουμε να βρει ρυθμό, καθώς μετά θα ήταν πολύ δύσκολο να τη σταματήσουμε.

Καταφέραμε, λοιπόν, μέσα από την άμυνά μας να περιορίσουμε τον αντίπαλο, καθώς τα παιδιά ήταν σε γενικές γραμμές συγκεντρωμένα στο στόχο τους. Θεωρώ, όμως, ότι δεν είχαμε τόσο μεγάλη υπομονή και τόσο "καθαρό" μυαλό στην επίθεση για να μπορέσουμε να ‘διαβάσουμε’ το παιχνίδι της Λευκάδας και να τελειώσουμε το ματς πιο εύκολα όταν είχαμε τη διαφορά.

Η πίεση είναι δεδομένη και είναι δεδομένη επειδή έχουμε χάσει στην έδρα μας παιχνίδι και αυτό μας δημιουργεί έξτρα πίεση και ειδικά όταν παίζεις με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εσένα. Προσπαθούμε να το παλέψουμε αυτό. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου στον αμυντικό τομέα, όμως στην επίθεση πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης σίγουρα, όμως από την άμυνά μας μπορούμε να "χτίζουμε" αυτοπεποίθηση και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα.

Πρέπει να βρούμε κάποιες λύσεις σε θέματα χημείας κυρίως και να συνεχίσουμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Λευκάδας και στον κόουτς Μαρκόπουλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x