Ελλάδα

Μέξας: «Να αποκτήσουμε σύντομα χημεία» (pics)

Ο Απόλλων Πάτρας ξεκίνησε την προετοιμασία του, ενόψει της νέας σεζόν στην Basket League, και ο προπονητής των Αχαιών, Κώστας Μέξας, τόνισε ότι στόχος είναι η ομάδα να αποκτήσει σύντομα χημεία.

Άπαντες στον Απόλλωνα Πάτρας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους χθες, ενόψει της νέας σεζόν στη Basket League.

Ο Κώστας Μέξας είχε στη διάθεσή του παλιούς και νέους παίκτες και δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας πως στόχος είναι η ομάδα να αποκτήσει γρήγορα χημεία και με τις δύο προσθήκες που περιμένει ακόμα να γίνουν, να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη νέα χρονιά.

«Ξεκινάμε την προσπάθεια μας για την καινούργια σεζόν με πολύ διάθεση και φιλοδοξία να χτίσουμε μια ομάδα που θα αντιπροσωπεύει τις αρχές και τα πιστεύω μας εντός και εκτός των 4 γραμμών. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να καταφέρουμε να αποκτήσουμε χημεία το δυνατόν συντομότερο και αφού ολοκληρωθεί το ρόστερ μας να έχουμε μια πρώτη εικόνα για τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας μέσα στο παρκέ και όχι στη θεωρία. Ευελπιστούμε μέσα στις επόμενες μέρες να τελειώσει το θέμα με τις 2 τελευταίες προσθήκες, ώστε να έχουμε τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας όλοι μαζί. Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία τόσο στην δική μας ομάδα όσο και στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος», ανέφερε ο τεχνικός των Αχαιών.

Επίσης, οι παίκτες πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις χθες και σήμερα, με το σύλλογο να ευχαριστεί το αρμόδιο διαγνωστικό κέντρο.

«Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν χθες και σήμερα (18-19/08) οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του Απόλλωνα CARNA. Η σεζόν ξεκίνησε πλέον από το απόγευμα της Πέμπτης (18/08) αφού οι Έλληνες παίκτες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση ενώ από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ενσωματωθούν στην ομάδα και οι ξένοι παίκτες.
Ο Κώστας Μέξας έχει ήδη έτοιμο όλο το πλάνο της προετοιμασίας και των φιλικών αναμετρήσεων που θα δοθούν μέσα στο Σεπτέμβρη και προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι αθλητές να περάσουν από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Φέτος, η διοίκηση της ομάδας έχει έλθει σε συμφωνία με τους υπεύθυνους του διαγνωστικού κέντρου “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ VITA” το οποίο θα καλύψει ιατρικά τους αθλητές/αθλήτριες των αγωνιστικών ομάδων του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.
Η Διοίκηση του Απόλλωνα CARNA θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τους υπεύθυνους του διαγνωστικού κέντρου “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ VITA” αλλά και την ιατρική ομάδα του κέντρου, για την έγκαιρη, έγκυρη και γρήγορη εξυπηρέτηση των παικτών
».

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x