Στη δουλειά που έγινε από όλους μέσα στον Ηρακλή προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής της ομάδας στην Α1 αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη συνέχεια, ο Κερκυραίος τεχνικός παραδέχθηκε τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο «Γηραιός» την επόμενη σεζόν, αφού όπως τόνισε η φανέλα και η ιστορία δεν αρκεί για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μίσσας στην εκπομπή οι «Μπάσχετοι» με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά

Για την επιτυχία του Ηρακλή: «Αν δεν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, δυσκολεύεται και πρέπει να είσαι πολύ δυνατός για να επανέλθεις πιο γρήγορα. Νομίζω ότι καταφέραμε να κερδίσουμε κάποια σημαντικά παιχνίδια που καταφέραμε να χτίσουμε αυτοπεποίθηση. Η δουλειά ήταν πάρα πολύ καλή από τα παιδιά, από τη στιγμή που πήγα εγώ στην ομάδα, και ο προηγούμενος (Λευτέρη Χατζηκυριακίδη) είχε βάλει τη δική του πινελιά. Καταφέραμε να αποκτήσουμε χημεία και ρόλους. Έβαλαν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα και αυτό είναι σημαντικό στον πρωταθλητισμό. Δουλέψαμε πολύ σε κάποια σημεία και μέσα στη χρονιά και η επιτυχία τους ανήκει».

Για την επόμενη σεζόν: «Χρειάζεται να οργανωθούμε πολύ καλά, αφού υπάρχουν σημαντικές απαιτήσεις στην Α’ κατηγορία. Πρέπει να ακολουθήσουμε τα δεδομένα της εποχής, να έχουμε μία καλή ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου να επανέλθουμε στα βήματα των παλιότερων εποχών. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και οι διοικούντες έχουν μπροστά τους μία νέα πρόκληση»

Για τον πρώτο στόχο: «Είμαστε μεγάλο μέγεθος, αλλά όπως είπα και πριν η φανέλα και η ιστορία δεν κρατάνε μία ομάδα στην κατηγορία. Θα πάμε βήμα-βήμα, θα πατήσουμε στα πόδια μας και θα προσπαθήσουμε για την παραμονή μας. Και το Περιστέρι για την παραμονή ξεκίνησε και βρέθηκε στην τετράδα. Σε γενικές γραμμές οι ομάδες δεν είναι μακριά, πρέπει να ελέγξουμε κάποια πράγματα και τη διαχείριση των κρίσεων. Υπάρχουν αρκετά θέματα προς επίλυσης για την επόμενη Α1 κατηγορία».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ