Ευρώπη

Μέλι: «Αν κερδίσουμε την Ευρωλίγκα, θα ξυρίσω το μούσι του Ντατόμε»

Την υπόσχεση πως αν η Φενέρμπαχτσε καταφέρει να διατηρήσει τα σκήπτρα της Euroleague θα ξυρίσει το πλούσιο μούσι του Τζίτζι Ντατόμε, έδωσε ο Νικολό Μέλι.

Την περσινή σεζόν ο Τζίτζι Ντατόμε τήρησε το λόγο του και μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από την Φενέρμπαχτσε αναγκάστηκε να αποχωριστεί την πλούσια χαίτη του.

Ωστόσο, φέτος ίσως χρειαστεί να αλλάξει εντελώς…look. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα δήλωσε ο Νικολό Μέλι.

Ο Ιταλός φόργουορντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκική ιστοσελίδα ‘’Sonsayfa’’ υποσχέθηκε πως αν η Φενέρ κάνει το back to back και φτάσει ξανά στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ τότε θα ξυρίσει το… μούσι του συμπατριώτη του.

Παράλληλα, μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του στους πρωταθλητές Τουρκίας, το πώς προέκυψε τελικά το deal αλλά και την συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εάν κερδίσω την Euroleague, θα ήθελα να ξυρίσω τον Ντατόμε. Η Φενέρμπαχτσε έχει εκπληκτικούς οπαδούς. Οι πρώτες επαφές με την Φενέρμπαχτσε έγιναν τον Μάρτιο και ήδη το ενδιαφέρον στα social media ήταν πολύ μεγάλο. Είδα τρομερή υποστήριξη και αναμένεται να τη νιώσω ακόμα περισσότερο όταν παίξω στην Πόλη. Ευτυχώς οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Λόγω του Eurobasket ενσωματώθηκα στην ομάδα κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Ζαντάρ».

Φέτος η κατάσταση είναι διαφορετική και οι προκλήσεις περισσότερες, επειδή είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και οι αντίπαλοι θα αρχίσουν με ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Περιμένουμε να αρχίσει η σεζόν. Έχω να μάθω πολλά φέτος από τον Ομπράντοβιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x