Euroleague

«Μέλι» από Μπάνκι και Μέλι για Ολυμπιακό

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξαν Λούκα Μπάνκι και Νικολό Μέλι εν όψει της αναμέτρησης της Εμπόριο Αρμάνι με τους πρωτοπόρους του έκτου ομίλου την Παρασκευή στο Μιλάνο.

Πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που πηγάζουν από την δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά και των κερδών από ενδεχόμενη νίκη αναμένουν στην Εμπόριο Αρμάνι το ματς της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο.

«Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο του ομίλου μας. Για μας είναι ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα πολύ δυνατή και αθλητική, με ηγέτη τον Βασίλη Σπανούλη που έχει σπουδαίες ικανότητες. Απέναντι σε τέτοιες αρετές, θα χρειαστεί εμείς να έχουμε συνέπεια και ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», ανέφερε ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας, Λούκα Μπάνκι.

Ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας, Νικολό Μέλι, είπε με τη σειρά του: «Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να πετύχουμε κάτι στο Top 16, καθώς εξαρτόμαστε κι από άλλες ομάδες και ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι η τελευταία σου ευκαιρία. Σίγουρα πάντως ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ συμπαγής και ταλαντούχα ομάδα, με έναν μεγάλο κορμό Ελλήνων παικτών. Θα είναι σπουδαία υπόθεση να τους νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x