NBA

«Μέλι» από τους Ράπτορς για Αντετοκούνμπο

Ο κόουτς Ντουέιν Κέισι και οι δύο σούπερ σταρ των Ράπτορς, Λάουρι και ΝτεΡόζαν, υποκλίνονται στο ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν τους αγώνες με τους Μπακς για τα play offs.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνιστά για τους Ράπτορς τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο στον πρώτο γύρο των play offs με τους Μπακς, που αρχίζει σήμερα. Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα και από τα λεγόμενα του προπονητή Ντουέιν Κέισι, αλλά και των δύο ηγετών της ομάδας.

«Είναι απίστευτα… μακρύς. Επίσης είναι ‘δολοφονικός’ πασέρ, δίνει πολύ καλές και δύσκολες πάσες αξιοποιώντας τους συμπαίκτες του. Θα πρέπει να προσέξουμε και το σουτ του, γιατί έχει βελτιωθεί πολύ. Οι Μπακς έκαναν πολύ καλή δουλειά πάνω του και έχει αναπτύξει εξαιρετικά το παιχνίδι του. Αυτό το παιδί παίζει πολύ δυνατά, έχει μεγάλη καρδιά και θα πρέπει να το ματσάρεις αυτό για να τον αντιμετωπίσεις. Δεν έγινε τυχαία All Star», ανέφερε ο κόουτς του Τορόντο.

Ο σούπερ σταρ των Ράπτορς, Κάιλ Λάουρι, είπε: «Ο Αντετοκούνμπο θα φτάσει στα νούμερά του, αλλά θα πρέπει να τον περιορίσουμε κάπως. Έχουμε καλούς αμυντικούς, όπως ο Τάκερ και ο Κάρολ, που μπορούν να παίξουν δυνατά πάνω του».

Ο έτερος ηγέτης της ομάδας, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, τόνισε: «Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ γιατί δεν έχει συνηθισμένο τρόπο να σκοράρει. Το κάνει με κάθε πιθανό τρόπο και αυτό κάνει το έργο μας πιο δύσκολο. Είναι μια μεγάλη πρόκληση η αντιμετώπισή του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x