Ελλάδα

Μένει η ανακοίνωση για Πάβλοβιτς

Ο Σάσα Πάβλοβιτς θα είναι το πρώτο απόκτημα του Παναθηναϊκού. Μένει η ανακοίνωση για τον 32χρονο γκαρντ/φόργουορντ. Ξεκαθαρίζει του Καλάθη.

Ένας Σάσα φέρνει έναν άλλο… Σάσα. Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού θα είναι ο Σάσα Πάβλοβιτς, καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε τον 32χρονο γκαρντ/φόργουορντ και πλέον απομένει η ανακοίνωση για την απόκτησή του. Πρόκειται για έναν παίκτη με δεκαετή καριέρα στο ΝΒΑ, ικανότατο αμυντικό και καλό σουτέρ, που μπορεί να προσφέρει πολλά στο «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» ρίχνουν το βάρος πλέον στον Νικ Καλάθη, που σύντομα θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του και δύσκολα αυτό θα είναι στις ΗΠΑ, ενώ ψάχνουν έναν βασικό σέντερ (οι Σέρβοι Ραντούλιτσα και Μιλουτίνοφ είναι στη λίστα) και θα μιλήσουν με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που έχει πρόταση από τη Μάλαγα.

Ο γεννημένος στο Μαυροβούνιο αλλά με σερβική υπηκοότητα παίκτης αναδείχθηκε από την Μπουντούτσνοστ και το 2003 επελέγη στο νούμερο 19 του ντραφτ από τους Τζαζ. Ακολούθως έπαιξε στην ομάδα της Γιούτα, αλλά και σε Καβαλίερς, Τίμπεργουλβς, Μάβερικς Χόρνετς, Σέλτικς και Μπλέιζερς μετρώντας 619 εμφανίσεις στο ΝΒΑ. Στην κανονική περίοδο είχε 4,9 πόντους και 1,8 ριμπάουντ σε 15,7 λεπτά κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο και 4,6 πόντους και 1,6 ριμπάουντ σε 16,6 λεπτά ανά αγώνα στα play offs.

Με την Παρτιζάν είχε φέτος 11,9 πόντους (41,4% δίποντα, 31,9% τρίποντα, 72,4% βολές), 3,7 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 2 λάθη σε 21,8 κατά μέσο όρο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x