NBA

Μένει και με λιγότερα ο Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ φέρεται διατεθειμένος να υπογράψει με λιγότερα χρήματα από όσα μπορεί να βρει στην αγορά για να μείνει στους Γουόριορς, προκειμένου να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας.

Διατεθειμένος να εισπράξει λιγότερα χρήματα από το μέγιστο ποσό που μπορεί το καλοκαίρι ως παίκτης που μετρά δέκα χρόνια στο ΝΒΑ φέρεται ο Κέβιν Ντουράντ προκειμένου αν μείνει στους Γουόριορς να περισσέψουν χρήματα για να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας.

Αν ο KD επέμεινε να πάρει το μάξιμουμ, ξεκινώντας από ένα ποσό 35,4 εκατ. δολαρίων για την επόμενη σεζόν, τότε οι «πολεμιστές» δεν θα είχαν τη δυνατότητα να κρατήσουν τους Αντρέ Ιγκουοντάλα και Σον Λίβινγκστον, που είναι free agents και θα έχουν σίγουρα καλές προτάσεις.

Τα περισσότερα που μπορούν να προσφέρουν οι Γουόριορς την επόμενη σεζόν στον Ντουράντ είναι 32 εκατ. δολάρια, καθώς θα πρέπει να «δέσουν» τον Στεφ Κάρι ο οποίος αναμένεται να υπογράψει για άλλα πέντε χρόνια έναντι συνολικά 205 εκατ. δολαρίων! Έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι τελικά ο Ντουράντ να υπογράψει για 1+1 χρόνια το καλοκαίρι και του χρόνου να διαπραγματευτεί πενταετές συμβόλαιο που θα τεθεί σε ισχύ το 2019 και θα του αποφέρει συνολικά 217 εκατ. δολάρια!

Σημειώνεται πως ο Ντουράντ έχει λαμβάνειν για φέτος 26,5 εκατ. δολάρια και αν ενεργοποιήσει την οψιόν παραμονής του προβλέπεται να εισπράξει 27,7 εκατ. δολάρια την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x