Ελλάδα

Μένει ο Ντίξον, έρχεται ο Βουγιούκας

Ειλημμένη απόφαση αποτελεί για την ΑΕΚ η στήριξη του Μάικ Ντίξον και η παραμονή του στην ομάδα. Εν αναμονή της αποδέσμευσης Βουγιούκα στην «Ένωση».

Το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη με δική του ευθύνη ο Μάικ Ντίξον φαίνεται πως δεν θα του στοιχίσει τη θέση του στην ΑΕΚ. Η απόφαση της ΚΑΕ, ειδικότερα του Μάκη Αγγελόπουλου, είναι να στηρίξει τον αθλητή σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά και να μην τον… τελειώσει. Όπως δεδομένη είναι και η στήριξη της ΚΑΕ στην οικογένεια του 64χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα.

Ο 26χρονος άσος είναι ψυχολογικό ράκος, χθες δεν ήταν σε θέση καν να βρεθεί στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Κόροιβο, αλλά σήμερα αναμένεται να περάσει από το ΟΑΚΑ για να συζητήσει με τον Γιούρε Ζντοβτς. Ο Ντίξον αισθάνεται τύψεις, όχι μόνο για ό,τι συνέβη αλλά και απέναντι στην ομάδα του για την αναστάτωση που προκάλεσε. Ο Αμερικανός θα απολογηθεί στον προπονητή του και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, που από την πρώτη στιγμή-όπως και η διοίκηση-έχουν σπεύσει να του συμπαρασταθούν. Είναι, δε, πιθανό αλλά όχι ακόμη σίγουρο να ακολουθήσει την αποστολή στην Ουγγαρία για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Ζολνόκι για το Champions League.

Την ίδια στιγμή, στην ΑΕΚ περιμένουν την αποδέσμευση του Ίαν Βουγιούκα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για να ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία που έχει μαζί του. Η ρωσική ομάδα δεν τον υπολογίζει και στην «Ένωση» βιάζονται για την ελευθέρας του, προκειμένου να τον έχουν διαθέσιμο ει δυνατόν και για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε με τον Ράνταλ Φόλκερ να συνεχίζει τις απογοητευτικές εμφανίσεις και τον Δημήτρη Μαυροειδή να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο που απαιτούν ειδική διαχείριση και όχι… υπερωρίες στο παρκέ, η ενίσχυση στο «5» είναι αναγκαία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x