Ευρώπη

Μένει στον πάγκο της Ρεάλ ο Λάσο

Με τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Ανανεώνει ο Φελίπε Ρέγες, ενώ αποχαιρετάει ο Ντοντέι Ντρέιπερ.

Μία από τις χειρότερες σεζόν ήταν η φετινή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο μόνος τίτλος που κατέκτησε ήταν το Κύπελλο Ισπανίας, αποτυγχάνοντας τόσο στο Final Four της Ευρωλίγκας, όσο και στους τελικούς με τη Βαλένθια. Ο Πάμπλο Λάσο παρουσιαζόταν μέχρι πρότινος στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο όπως ξεκαθαρίζεται σε δημοσίευμα της «AS», ο 49χρονος κόουτς αναμένεται να παραμείνει στον πάγκο της «βασίλισσας».

Από ‘κει και πέρα, ο Φελίπε Ρέγες μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ για την ενίσχυση του ρόστερ πολλά θα κριθούν από το αν ο Άντονι Ράντολφ πάρει διαβατήριο Σλοβενίας, καθώς θα λογίζεται ως κοινοτικός.

Τέλος, οι Γιόνας Ματσιούλις και Οθέλο Χάντερ έχουν ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Μερένχες, με τον Φακούντο Καμπάτσο να είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του (είχε δοθεί δανεικός στη Μούρθια), ενώ ο Ντοντέι Ντρέιπερ είναι από τους παίκτες που σίγουρα δεν θα συνεχίσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x