NBA

Μένει στο Κλίβελαντ ο Λοβ!

Στους Καβαλίερς θα παραμείνει ο Κέβιν Λοβ όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω επιστολής του! Έτοιμος να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Κλίβελαντ είναι ο 26χρονος φόργουορντ!

Το Κλίβελαντ είναι το… σπίτι του Κέβιν Λοβ. Παρά το γεγονός πως το όνομά του έχει ακουστεί για το μισό… NBA, ο 26χρονος φόργουορντ ξεκαθάρισε μέσω επιστολής του πως θα παραμείνει στους Καβαλίερς!

Ο Λοβ είχε κάνει χρήση της σχετικής οψιόν για να γίνει free agent και αποφάσισε να μείνει στο Κλίβελαντ, όπου είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, συνολικής αξίας 110 εκατ. δολαρίων.

Μάλιστα, ο Αμερικανός φόργουορντ αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των τελικών ήταν σαν «θηρίο στο κλουβί», αφού δεν μπορούσε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του λόγω του τραυματισμού του στον ώμο, ενώ τόνισε πως οι «ιππότες» έχουν μία... μισοτελειωμένη δουλειά!

Αναλυτικά η επιστολή του Κέβιν Λοβ:

«Επιστρέφω στο Κλίβελαντ.

Μετά το τέλος του πρώτου τελικού του NBA, άρχισα να το πιστεύω. Καθόμουν στη βασική γραμμή και ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Είχα ονειρευτεί να συμμετάσχω στους τελικούς και ήθελα πολύ να βοηθήσω τα παιδιά. Ήμουν πολύ υπερήφανος για εκείνους, για το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα στο παρκέ.

Φυσικά και άκουσα τις διάφορες φήμες. Αλλά στο τέλος της ημέρας και μετά από τις συναντήσεις με τους συμπαίκτες μου, αλλά και μέσα στο γραφείο, αποφάσισε πως αυτό είναι μέρος για μένα. Είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και είμαστε όλοι μέσα. Έχουμε μία μισοτελειωμένη δουλειά και γι’ αυτό τώρα θα ξεκινήσουμε
».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x