Euroleague

Μέρα περισυλλογής στον Ολυμπιακό

Παραμονή στο ξενοδοχείο, αρκετή συζήτηση για το τι έφταιξε, βίντεο και θεραπεία περιελάμβανε η σημερινή μέρα στον Ολυμπιακό στο Κάουνας, πριν την βραδινή προπόνηση.

Ο χρόνος για την δεύτερη και τελευταία ευκαιρία που θα έχει ο Ολυμπιακός να κάνει το break στην έδρα της Ζαλγκίρις έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα και μετά τη χθεσινή ήττα και το 2-1 υπέρ των λιθουανών στη σειρά, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε κατάσταση… περισυλλογής.

Αποστολή στο Κάουνας, Νίκος Ζέρβας

Παίκτες και τεχνική ηγεσία, παραμένουν όλη τη μέρα κλεισμένοι στο ξενοδοχείο, κουβεντιάζουν στα δωμάτια τι έφταιξε και τι πρέπει να κάνουν για να παρουσιαστούν καλύτεροι στο αυριανό ματς. Παράλληλα, προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχολογία τους σε υψηλά επίπεδα για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στη μάχη.

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος, τους έδειξε σε βίντεο που διήρκησε αρκετή ώρα τα λάθη τους, δείχνοντας πράγματα για την τακτική που θα ακολουθηθεί αύριο, ενώ τα τελικά του πλάνα θα δουλευτούν στην προπόνηση που θα γίνει στις 20:00 στο βοηθητικό της «Zalgirio Arena», λόγω της διεξαγωγής αγώνα (Λιθουανία-Ιαπωνίαα) για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες Πρίντεζη, Μιλουτίνοφ, Παπανικολάου, Στρέλνιεκς και Μπόγρη έκαναν έξτρα θεραπεία στο ξενοδοχείο και αναμένεται να συμμετάσχουν κανονικά στην προπόνηση, αν και η κατάσταση του πρώτου είναι κάκιστη και το πόδι του πονάει αρκετά.

Το Κάουνας είναι από το πρωί βροχερό, παρόλα αυτά οι λιθουανοί που χθες ξενύχτησαν πανηγυρίζοντας για τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους, είναι γεμάτοι χαμόγελο στους δρόμους και περιμένουν την αυριανή τέταρτη μάχη με τον Ολυμπιακό για να πανηγυρίσουν την πρώτη τους πρόκριση σε Final Four μετά από δεκαεννέα χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x