Ελλάδα

Μέσα Κλάντον και Σάιμπερτ, αμφίβολος ο Κόνιαρης

Με τους Κιθ Κλάντον και Τζόρνταν Σάιμπερτ να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κοντρα στο Λαύριο, ωστόσο εκτός παρέμεινε ο Αντώνης Κόνιαρης.

Ευχάριστα νέα προέκυψαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς στο κανονικό πρόγραμμα εντάχθηκαν οι Κιθ Κλάντον και Τζόρνταν Σάιμπερτ.

Οι δύο Αμερικανοί ταλαιπωρούνταν από ίωση τις τελευταίες μέρες, ωστόσο παρουσίασαν βελτίωση και τέθηκαν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για τον αυριανό αγώνα κόντρα στο Λαύριο.

Αντίθετα, εκτός προγράμματος έμεινε ο Αντώνης Κόνιαρης που παρά το γεγονός η κατάστασή του παρουσίασε βελτίωση προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους και είναι αμφίβολος.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η πρετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με το Λαύριο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στις 5μ.μ. για την 18η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν ο Keith Clanton και ο Jordan Sibert. Οι δύο καλαθοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από ίωση, αλλά τέθηκαν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο Αντώνης Κόνιαρης, παρουσίασε βελτίωση στην κατάστασή του, αλλά έμεινε και σήμερα εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x