Ελλάδα

«Μέσα» ο Γιανγκ, θεραπεία ο Σπανούλης

Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος ενδεχομένως να προλάβει ακόμη και το ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα, αντίθετα με τον Βασίλη Σπανούλη που συνέχισε τη θεραπεία του.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας ξεκίνησε το Σάββατο (25/2) ο Ολυμπιακός, καθώς χθες προηγήθηκε ένα απλό χαλάρωμα, μετά την Πόλη και το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε και έναν λόγο για να χαμογελάει, αφού σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος έδειξε να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το περασμένο διάστημα. Έτσι, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι του Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι, ενώ ενδεχομένως να συμπεριληφθεί και στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πάτρα, για το ματς με τον Απόλλωνα.

Αντίθετα, ο Βασίλης Σπανούλης συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» νιώθει πολύ καλύτερα, ωστόσο ακόμη δεν είναι στο 100%, ώστε να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του. Φυσικά, ο «V-Span» δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο ματς της Α1 στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, ενώ οι πιθανότητες δεν είναι μαζί του, να μεταβεί στο Τελ Αβίβ για την αναμέτρηση με την «ομάδα του λαού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x