Ελλάδα

«Μέσα» ο Χάκετ, μάλλον και ο Γουόρικ!

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στους ρυθμούς του… τελικού με τη Λαμποράλ Κούτσα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Χάκετ, ενώ είναι πιθανό να παίξει και ο Χακίμ Γουόρικ!

Το ματς της Παρασκευής (4/3) με τη Λαμποράλ Κούτσα είναι πολύ κρίσιμο για το μέλλον του Ολυμπιακού στο Top16 της Ευρωλίγκας.

Μία ημέρα, μετά την… προπόνηση με την Καβάλα, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν –σε χαλαρούς ρυθμούς- την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους Βάσκους.

Εκτός δωδεκάδας από την αναμέτρηση με την ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου ήταν ο Ντάνιελ Χάκετ, καθώς είχε υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα και έτσι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προτίμησε να τον προφυλάξει. Όμως, ο Ιταλός γκαρντ δεν είχε κάτι ανησυχητικό και από τη στιγμή που νιώθει πολύ καλύτερα, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στη Λαμποράλ.

Από ‘κει και πέρα, σιγά σιγά προσαρμόζεται και ο Χακίμ Γουόρικ. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και έτσι δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα και να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Εκτός φυσικά θα είναι ο Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο φόργουορντ υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, λόγω της ιογενούς λοίμωξης που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες ήταν καλές και έτσι θα κάνει αγώνα-δρόμου για να προλάβει το ματς με την Μπάμπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x