Ευρώπη

Μεσίνα: «Δεν θα έλεγα ότι είναι πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό που θα παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ετόρε Μεσίνα στη media day της Αρμάνι Μιλάνο, μιλώντας για τους μεταγραφικούς στόχους, τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Χρήστο Σταυρόπουλο.

Για όλους και όλα μίλησε ο Ετόρε Μεσίνα στη media day της Αρμάνι.

Ο πολύπειρος προπονητής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι Μιλανέζοι αυτό το καλοκαίρι να αποκτήσουν τον Ντατόμε, τις προσθήκες των Ροντρίγκεθ και Μακ, ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Σταυρόπουλο.

«Μου έλειψε η προπονητική. Ειδικά την περσινή σεζόν. Ο Πόποβιτς το ήξερε αυτό και του το είπα. Μου έλειψε να έχω την ομάδα μου, το σταφ μου και να προσπαθώ να κάνω αυτά που έμαθα, όσο το καλύτερο μπορώ. Ο Πόποβιτς είναι μία καθημερινή πηγή πληροφοριών», δήλωσε αρχικά ο Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος αποκάλυψε πως η Αρμάνι ενδιαφέρθηκε και για τον Τζίτζι Ντατόμε:

«Είχαμε στη λίστα μας τον Τζίτζι Ντατόμε για να τον προσθέσουμε στο ρόστερ και όχι μόνο για τεχνικούς λόγους. Αλλά, έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε και είχε δώσει τον λόγο του τόσο στον Γκεραρντίνι και Ομπράντοβιτς».

Για τους Τζέιμς και Νάναλι: «Τζέιμς και Νάναλι είναι σπουδαίοι παίκτες. Είμαι σίγουρος πως θα τα πάνε καλά στις ομάδες που υπέγραψαν. Θα προσπαθήσουν να πετύχουν 40 πόντους όταν μας αντιμετωπίσουν. Αλλά, είμαι χαρούμενος που έχουμε τον Τσάτσο και τον Μακ, καθώς είναι οι παίκτες που θέλουμε ακριβώς. Είχα προσπαθήσει να πάρω τον Μακ και όταν ήμουν στην ΤΣΣΚΑ».

Για τη συνεργασία με τον Χρήστο Σταυρόπουλο και τον διπλό του ρόλο στην Αρμάνι του προπονητή/προέδρου: «Ο Σταυρόπουλος τα πηγαίνει πολύ καλά στον ρόλο του, ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πραγματοποιηθούν. Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά του και που τον έχω για συνεργάτη. Ποτέ μου δεν επέλεξα τζένεραλ μάνατζερ και ποτέ μου δεν είχα όλη τη διεύθυνση από το μάρκετινγκ, μέχρι τα εισιτήρια και το ιατρικό επιτελείο. Έχεις πολλά να κάνεις».

Για το αν θα αποτελεί πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό η συμμετοχή του μόνο στην Ευρωλίγκα: «Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι πλεονέκτημα για εκείνους μόνο η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Προσωπικά πιστεύω πως όχι, αλλά θα θέσω ένα άλλο ερώτημα: Στο παρελθόν έπαιζαν σε ένα πρωτάθλημα που είχε δυνατά παιχνίδια, οπότε σίγουρα θα είναι πιο φρέσκοι και πιο ξεκούραστοι».

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Μίλησα μαζί του το ίδιο απόγευμα. Ήταν εντυπωσιακό, καθώς πρόκειται για μία επίδειξη της δουλειάς μας, η οποία περιστρέφεται γύρω από στιγμές και ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι μία ημέρα πως υπάρχουν πολλά πιο σοβαρά πράγματα. Έχει μία αξιοθαύμαστη πνευματική δύναμη. Πρώτον, γιατί μοιράστηκε την ιστορία του στον κόσμο και τότε εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει τη δουλειά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x