Ευρώπη

Μετακομίζει στη Λιθουανία ο Βέστερμαν

Στη Ζαλγκίρις θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν, ο νεαρός πόιντ γκαρντ Λίο Βέστερμαν, υπογράφοντας συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Η Λιθουανική ομάδα, Ζαλγκίρις Κάουνας ανακοίνωσε την απόκτηση του πόιντ γκαρντ Λίο Βέστερμαν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με προοπτική ανανέωσης μέχρι το τέλος της σεζόν 2017-2018.

Ο Βέστερμαν τη φετινή σεζόν αγωνίζονταν στη Λιμόζ, όπου είχε μέσο όρο 10.1 πόντους με 88.9% ποσοστό ευστοχίας στις ελεύθερες βολές και 4.3 ασίστ σε 10 παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Επίσης, μετά το σύντομο ταξίδι της Λιμόζ στην Ευρωλίγκα, η ομάδα έπαιξε στο Γιούροκαπ, με μέσο όρο 8.4 πόντους με 41.4% ποσοστό ευστοχίας σε τρίποντα και 4.1 ασίστ σε 8 παιχνίδια.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 23χρονος πόιντ γκαρντ φέρει στο βιογραφικό του τέσσερις σεζόν στην Ευρωλίγκα με δυο διαφορετικές ομάδες, τη Παρτιζάν και τη Λιμόζ.

Με την ομάδα του Βελιγραδίου, κέρδισε το πρωτάθλημα Σερβίας και την Αδριατική Λίγκα το 2013, ενώ με τη Λιμόζ κατάφερε να πανηγυρίσει το τρόπαιο του Γαλλικού Πρωταθλήματος το 2015.

Σε εθνικό επίπεδο, ο Βέστερμαν, αγωνίζεται στην Εθνική Ομάδα της Γαλλίας, με την οποία συμμετείχε στη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 2015.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x