Ελλάδα

Μια «ανάσα» από Νίκολς ο Παναθηναϊκός!

Και το όνομα αυτού… Ντεμέτρις Νίκολς! Ο 32χρονος είναι ο «εκλεκτός» του Αργύρη Πεδουλάκη για τη θέση «4», με τον Παναθηναϊκό να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ντεμέτρις Νίκολς είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods!

Οι «πράσινοι», όπως φαίνεται… βαρέθηκαν να περιμένουν τον Οκάρο Γουάιτ και «ενεργοποίησαν» το plan B, με τον πολύ έμπειρο, 32χρονο φόργουορντ!

Η περίπτωσή του είναι σε καλό δρόμο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ήταν στη ρωσική πρωτεύουσα τα τελευταία δύο χρόνια) θα ντυθεί στα πράσινα, καθώς ήταν ο «εκλεκτός» του Αργύρη Πεδουλάκη, μιας και ήθελε κάποιον που να μπορεί να ανταποκρίνεται τόσο στη θέση «4» όσο και στην «3»!

Ο Αμερικανός, θυμίζουμε, έχει περάσει, μεταξύ άλλων, από Κλίβελαντ Καβαλίερς, Σικάγο Μπουλς και Νιού Γιόρκ Νικς! Από το 2014, όπως προείπαμε, ήταν στη Μόσχα, φτάνοντας με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ως την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, «μετρώντας» 4 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ ανά ματς (62,5% δίποντα, 36,6% τρίποντα) στη διοργάνωση.

Η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του ήταν στον «μικρό» τελικό του Final Four της Μαδρίτης το 2015, όπου είχε -κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς- 14 πόντους (2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/4 βολές) και 5 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x