Ελλάδα

«Μια υπογραφή μένει για να κλείσει ο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό»

Η υπογραφή του προέδρου της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό Superfoods, οπως αναφέρει το ιταλικό Sky Sports.

Λεπτομέρειες απομένουν, σύμφωνα με το ιταλικό SkySports, για τη μεταγραφή του Αλεσάντρο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Όπως αναφέρει το γνωστό και έγκυρο δίκτυο, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ουσιαστικά δεδομένη, ο παίκτης έχει αποφασίσει να παίξει στην άλλοτε ομάδα του πατέρα του με τις ευλογίες του «τριφυλλιού» και απλώς εκκρεμεί η υπογραφή του προέδρου των πρωταθλητών Ιταλίας, Λίβιο Πρόλι, προκειμένου να μετακομίσει στους «πράσινους» ο 23χρονος φόργουορντ.

Οι Ιταλοί κάνουν λόγο για εξάμηνο δανεισμό του Τζεντίλε, ωστόσο από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Παναθηναϊκός επιδιώκει να δεσμεύσει τον παίκτη για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών και τουλάχιστον για ενάμιση χρόνο.

Ο Τζεντίλε έχει συμβόλαιο ως το 2018, ενώ δεν έχει κρύψει πως επιθυμεί αργά ή γρήγορα να μετακινηθεί στο ΝΒΑ, όπου έχουν τα δικαιώματά του οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x