NBA

Μίντλετον: «Ο Αντετοκούνμπο μού έμαθε ελληνικά, αλλά δεν θα τα πω»

Για τη σχέση και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε ο συνοδοιπόρος του στους Μπακς, Κρις Μίντλετον.

Κρις Μίντλετον και Γιάννης Αντετοκούνμπο έχουν «μεγαλώσει» μπασκετικά μέσα από τους Μπακς και ο γκαρντ του Μιλγουόκι μίλησε για τη σχέση και τη συνεργασία του με τον Greek Freak.

«Όταν πρωτοήρθε εδώ ήταν σαν… μολύβι. Έχει δουλέψει όμως πολύ στο σώμα του και είναι πολύ δυνατός πλέον. Δεν μπορώ να τον… κουνήσω πια και το διασκεδάζει όταν το προσπαθώ», τόνισε.

«Είμαστε διαφορετικοί τύποι. Περνάμε πολύ χρόνο με τις οικογένειές μας, δεν βλεπόμαστε πολύ εκτός παρκέ, αλλά στο γήπεδο έχουμε καλή συνεργασία. Είμαι σουτέρ κι αυτό ανοίγει χώρους για εκείνον. Εκείνος επιτίθεται στο καλάθι, συνεπώς βρίσκω περισσότερο χώρο για σουτ. Μαζί έχουμε εξελιχθεί στο Μιλγουόκι και είναι εύκολο να έχεις τον Γιάννη συμπαίκτη», πρόσθεσε.

«Στην αρχή δεν ήξερε τόσο καλά αγγλικά. Η γλώσσα ήταν ένα εμπόδιο γι’ αυτόν και προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε και να του μάθουμε κάποια πράγματα. Του κάναμε και τη σχετική πλάκα. Κάποιος είχε προτείνει να μάθουμε κι εμείς λίγα ελληνικά. Μου είχε μάθει και κάποιες λέξεις στη γλώσσα του, που δεν θα τις πω όμως. Στην αρχή προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε για να νιώσει πιο άνετα. Τον βάλαμε στην παρέα μας. Όταν ήρθε και η οικογένειά του ήταν πολύ πιο χαρούμενος», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x