Ελλάδα

Μίντλετον: «Πήγαμε να τσακωθούμε με Διαμαντίδη. Δε με νίκησε ποτέ!»

Με αρκετή διάθεση χιούμορ, ο Ντάριλ Μίντλετον θυμήθηκε την πρώτη του «θερμή» γνωριμία με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και του… «χτυπά» πως δεν κατάφερε να τον νικήσει ποτέ.

Ντάριλ Μίντλετον και Δημήτρης Διαμαντίδης συνεργάστηκαν για ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό. Το νυν μέλος του τεχνικού τιμ της ΤΣΣΚΑ υποκλίθηκε στο μεγαλείο του εμβληματικού άσου του «τριφυλλιού» εν όψει του Diamonds Are Forever, αλλά έκανε και αποκαλύψεις.

«Την πρώτη φορά που τον συνάντησα, σε έναν αγώνα με τον Ηρακλή, πήγαμε να τσακωθούμε. Είχε αυτή τη φλόγα μέσα του. Αποσύρθηκε πάντως χωρίς να κερδίσει εμένα, που σταμάτησα και στα 46 (γέλια)», δήλωσε χαριτολογώντας στην «Πράσινη».

«Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό άρχισα να τον βλέπω και κάθε φορά σιγουρευόμουν πως θα γίνει εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Έπαιζε τρομερή άμυνα, ήταν από τους καλύτερους. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ήταν η επιτομή του ηγέτη. Όλοι περίμεναν από αυτόν πράγματα και τον σέβονταν. Αγαπούσε να παίζει για την ομάδα και κάθε φορά έδινε τα πάντα. Θα είναι διαφορετικά πλέον, ειδικά στην αρχή θα είναι δύσκολα, αλλά η ζωή συνεχίζεται και ο Παναθηναϊκός έχει πάρει αρκετούς καλούς παίκτες», πρόσθεσε ο Αμερικανός παλαίμαχος άσος.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις εντυπώσεις του από την ΑΕΚ, που η ομάδα του νίκησε δύσκολα την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (84-90). «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έπαιξε σκληρά και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τέλος. Ο Ντούσαν Σάκοτα έχει ωριμάσει πολύ και χάρηκα πολύ που τον είδα. Έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και μπορεί να γίνει ηγέτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x