Μία μικρή ένταση δημιουργήθηκε λίγο πριν ξεκινήσει η κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, υπό τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Αν και καλεσμένος, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έδωσε το «παρών», με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στον Αριστείδη Γολέμη, ο οποίος εκπροσωπούσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Αρχικά, ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ είπε πως: «Αν γινόταν αύριο η συνάντηση θα ήταν εδώ ο πρόεδρος», με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να επιμένουν και να λαμβάνουν εκ νέου την απάντηση από τον κ. Γολέμη: «Είμαι εγώ εδώ».

Στη συνέχεια, οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ επέμεναν πως θα έπρεπε να ήταν παρών στη συνάντηση ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, με τον Γολέμη να τους λέει: «Θα είναι στην επόμενη, αν και δεν χρειάζεται», για να μιλήσουν τελευταίοι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, λέγοντας: «Έτσι νομίζετε ότι δεν χρειάζεται».

Από ‘κει και πέρα, παρόντες ήταν όλοι όσοι αναμένονταν, δηλαδή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Μάκης Αγγελόπουλος της ΑΕΚ, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ