Ελλάδα

Μικροεπέμβαση για Χάκετ

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ντάνιελ Χάκετ υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού, για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από τον Μάρτιο.

Το κατώφλι του χειρουργείου πέρασε σήμερα το πρωί ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλός γκαρντ του Ολυμπιακού, είχε τραυματιστεί στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα στα τέλη Μαρτίου, είχε αγωνιστεί με ειδικό ναρθηκάκι και λίγες ημέρες μετά έκανε την πρώτη επέμβαση στον κομμένο του τένοντα.

Ο τραυματισμός, αντιμετωπίστηκε μερικώς με αυτό τον τρόπο, ούτως ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι τελικοί, ο «Ντανιέλο» ολοκλήρωσε την επέμβαση για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και να είναι απόλυτα έτοιμος για το προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο, όπου πιθανότατα με την Εθνική ομάδα της χώρας του, θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Ελλάδα, με φόντο το Ρίο.

«Ευχαριστώ το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για την φροντίδα και για το γεγονός πως μου επέτρεψε να παίξω αυτούς τους μήνες παρά το πρόβλημα στο δάχτυλο», έγραψε ο Χάκετ στη σελίδα του στο instagram.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x