Ελλάδα

Μιλάει με Σαραγόσα ο Λαρεντζάκης!

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του είναι έτοιμος να κάνει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο 23χρονος γκαρντ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια διέπρεψε με τον Κολοσσό, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σαραγόσα!

Άλλος ένας Έλληνας είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Ισπανία, καθώς ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σαραγόσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια ακόμη, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο 23χρονος γκαρντ φορούσε τη φανέλα του Κολοσσού, αγωνιζόμενος ως δανεικός από τον Άρη. Όμως, στο τέλος της φετινής σεζόν έληξε το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους» και έτσι είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η σχέση με τους Ροδίτες ήταν αμφίδρομη. Από τη μία, ο διεθνής γκαρντ είχε σημαντική συμβολή στην πολύ καλή πορεία της ομάδας αυτά τα δύο χρόνια με συμμετοχή στα playoffs της Α1. Από την άλλη, ο Κολοσσός για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ως ένα πολύ καλό… σχολείο που ετοιμάζει τον παίκτη για το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα –και πιο πρόσφατο- δεν είναι άλλο από του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος την περσινή σεζόν μετακόμισε στη Λαμποράλ Κούτσα και φέτος είναι έτοιμος να πάρει μέρος στο πρώτο του Final 4 της Ευρωλίγκας, της καριέρας του.

Η βελτίωση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στον Κολοσσό επιβεβαιώνεται και από τους αριθμούς του. Από τους 6,7 πόντους και τα 2,5 ριμπάουντ της σεζόν 2014/15, ο 23χρονος γκαρντ φέτος σχεδόν διπλασίασε τα στατιστικά του, μετρώντας 11,8 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, αλλά και 3 ασίστ ανά παιχνίδι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x