Ευρώπη

«Μιλάει με τον Ερυθρό Αστέρα ο Μαυροκεφαλίδης»!

Πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα έχει στα χέρια του ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμη ομάδα μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, σύμφωνα με το Eurohoops!

Νέος υποψήφιος για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη!

Ο Έλληνας σέντερ δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ και σύμφωνα με το «Eurohoops», έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η διαπραγμάτευση των δύο πλευρών βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Πάντως, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Έλληνας σέντερ επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα της Ευρωλίγκας, ενώ και οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου θέλουν ακόμη ένα έμπειρο κορμί στη φροντ λάιν τους, η οποία αποτελείται από τους Όγκνιεν Κούζμιτς και Μίλκο Μπιέλιτσα.

Το καλοκαίρι, οι περισσότερες… σειρήνες για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ακούγονταν από την Τουρκία. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο Τύπο της γειτονικής χώρας, ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ είχε φτάσει μία… ανάσα από τη Γαλατασαράι, αλλά τελικά «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x