Ελλάδα

Μιλεντίγεβιτς: «Ανοικτό το ντέρμπι στο ΣΕΦ»

Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς.

Κανείς δεν είναι το φαβορί στον προημιτελικό του Κυπέλλου στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα είπε ο Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο νεαρός γκαρντ και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων τόνισε πως και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες, ενώ στη συνέχεια πιστεύει πως ο Δούκας μπορεί να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα του φετινού πρωταθλήματος της Α2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς στην εκπομπή «Solobasket» και τον Τόλη Κοτζιά:

Για τον Δούκα: «Για μένα είναι μία καινούρια εμπειρία και ένα άλλο κεφάλαιο στην καριέρα μου, από τη Γ’ Εθνική στην Α2. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε να μπούμε στην πεντάδα. Αν είμαστε υγιείς, εκεί θα πάμε πιστεύω».

Για το ντέρμπι: «Και οι δύο ομάδες πήγαν καλά στην προετοιμασία, όμως έδειξαν ότι δεν είναι τελείως έτοιμες ακόμη. Ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει ένα σύνολο εντελώς καινούριο και πιστεύω πως θα κάνει δυνατό παιχνίδι. Θα είναι ανοικτό και δεν ξέρουμε ποιος θα νικήσει».

Για τους «μικρούς» που ήταν συμπαίκτες του στην Εθνική Εφήβων και αγωνίζονται στις μεγάλες ομάδες: «Είναι παιδιά σε μεγάλες ομάδες. Ο Βασίλης (σ.σ. Χαραλαμπόπουλος) είναι τρία χρόνια εκεί. Όλοι, όμως θα πάρουν πολλές εμπειρίες και μακάρι να τους βγει σε καλό στο μέλλον. Κάνουν προπόνηση με παίκτες κλάσεως και έχουν μόνο να κερδίσουν από αυτό».

Για το Ευρωπαϊκό με την Εθνική Εφήβων στον Βόλο: «Στην αρχή περιμέναμε να κάνουμε μία καλή πορεία και να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα που μπορεί να καταφέρει πολλά. Είχαμε στο μυαλό μας παιχνίδι με το παιχνίδι, ήμασταν αφοσιωμένοι και δουλεύαμε καθημερινά. Ήταν ένα γεμάτο καλοκαίρι για εμάς, με προετοιμασία, ταξίδια και φιλικά. Στην αρχή, κάναμε δύο ήττες στο Ευρωπαϊκό από Βοσνία και Λιθουανία, αλλά στη συνέχεια δείξαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τα παιχνίδια και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού του έχει κάνει περισσότερο εντύπωση: «Οι δύο ψηλοί (Ραντούλιτσα και Κούζμιτς) έχουν έρθει ανεβασμένοι. Εκεί θα βασιστεί πολύ φέτος ο Παναθηναϊκός. Επίσης, ο Φελντέιν έχει κάνει καλά παιχνίδια και μετά φυσικά έχει τους Καλάθη και Διαμαντίδη».

Για το δίλημμα Διαμαντίδης ή Σπανούλης: «Θα πω Διαμαντίδης αν και είναι δύο διαφορετικοί παίκτες. Ο Σπανούλης είναι παίκτης που μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, ενώ ο Διαμαντίδης δημιουργεί για την ομάδα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x