Ελλάδα

Μίλησε σε συνέδριο επιχειρηματιών ο Τζόρτζεβιτς

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έκανε προ ημερών μια ενδιαφέρουσα ομιλία σε business forum στην πατρίδα του και ο σερβικός Τύπος παρουσίασε κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια.

Μπορεί να μην ανήκει στον επιχειρηματικό κόσμο, ωστόσο οι ομοιότητες με τον αθλητικό κόσμο είναι πολλές και Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε σε business forum στην πατρίδα του για τη συνταγή της επιτυχίας σε οποιαδήποτε ομάδα.

«Ο κόσμος με ρωτά τι είναι επιτυχία και πώς αξιολογείται. Από τη μια είναι τα αποτελέσματα, οι αριθμοί, οι τίτλοι και όλα τα σχετικά και από την άλλη είναι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ: να αγαπάς αυτό που κάνεις. Το σύνθημά μου είναι: κάνε μεγάλα όνειρα, δούλεψε σκληρά, μείνε ταπεινός και να έχεις δίπλα σου έμπιστους ανθρώπους. Οι δύο βασικές διαφορές μεταξύ νικητών και ηττημένων είναι ότι ενώ ο δεύτερος όταν του δίνεται μια αποστολή λέει πως είναι δύσκολη και ίσως ανέφικτη, ενώ ο άλλος θεωρεί από την πρώτη στιγμή πως μπορεί να τα καταφέρει και αναζητεί τρόπους να τη φέρει εις πέρας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Σάλε». «Κάθε ομάδα μπορεί να είναι πετυχημένη, αλλά χωρίς ηγέτες δεν μπορεί να γίνει πρωταθλήτρια», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x