Ελλάδα

Μιλόσεβιτς στο sportfm.gr: «Ακόμη ψηλότερα φέτος με την ΑΕΚ»

Να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί φέτος με το «δεύτερο σπίτι» του -όπως αποκαλεί- την ΑΕΚ θέλει ο Μίλαν Μιλόσεβιτς,όπως δήλωσε στο sportfm.gr. «Απίστευτος σκόρερ ο Ντίξον» είπε για τον νέο του συμπαίκτη.

Πανευτυχής που βρίσκεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην ΑΕΚ είναι ο Μίλαν Μιλόσεβιτς!

Όπως δήλωσε στο sportfm.gr ο 31χρονος φόργουορντ, η «Βασίλισσα» έχει γίνει πλέον το «δεύτερο σπίτι» του και θέλει να διαγράψει μια πετυχημένη πορεία φέτος μαζί της, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επίσης, έπλεξε το εγκώμιο του νέου του συμπαίκτη, Μάικ Ντίξον, μιλώντας κατενθουσιασμένος για το νέο απόκτημα της «Ένωσης».

Τέλος, έκανε το σχόλιο του για την εμφάνιση της ΑΕΚ στο τελευταίο διεθνές φιλικό παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Κάτια Πετροπούλου

Για το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ: «Ήταν περίεργο παιχνίδι. Παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο μέρος, όμως, στο δεύτερο η Γαλατά ξεκίνησε να παίζει καλύτερα. Δεν ξέρω αν έφταιγε η συγκέντρωση ή κάτι άλλο, αλλά το καλό είναι ότι νικήσαμε στον αγώνα».

Για το νέο του συμπαίκτη, Μάικ Ντίξον: «Όλοι είδαν τι απίστευτος παίκτης είναι ο Ντίξον! Είναι σπουδαίος σκόρερ. Ελπίζω ότι θα παίζει έτσι όλη τη σεζόν και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι απίθανο, βέβαια, να το κάνει αυτό σε κάθε παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον στα περισσότερα το περιμένω. Είναι πολύ καλός παίκτης, όπως και συμπαίκτης. Όλοι έχουμε προσδοκίες από αυτόν».

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα επίσημα ματς: «Θα το δούμε. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά στον πρώτο αγώνα και μετά ελπίζω πως όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει. Η ομάδα έχει καλό ρόστερ και έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για μια πετυχημένη σεζόν».

Για την παραμονή του στην ομάδα: «Χαίρομαι πολύ που έμεινα στην ΑΕΚ. Είναι η τρίτη μου σεζόν στην ομάδα και τη νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου. Εύχομαι φέτος να τα πάμε καλύτερα από τις δύο προηγούμενες σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x