Ελλάδα

Μιλουτίνοφ: «Γι’ αυτό προτίμησα Ολυμπιακό από Παναθηναϊκό…»

«Σχεδόν όλοι μου είπαν ότι στον Ολυμπιακό θα είμαι καλύτερος», δήλωσε ο Ν.Μιλουτίνοφ για τα μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους». «Φίλος μου, αλλά εχθρός στα ντέρμπι ο Ραντούλιτσα», είπε.

Σίγουρος για την επιλογή του να παίξει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μιλώντας στην «Αγορά», ενώ πρόσθεσε πως όσους συμβουλεύτηκε τον προέτρεψαν να προτιμήσει τους Πειραιώτες από τον Παναθηναϊκό. «Φίλοι με Ραντούλιτσα, αλλά στο γήπεδο θα είμαστε εχθροί», είπε για τον συμπαίκτη του στην εθνική αλλά προσεχώς αντίπαλο στα ντέρμπι των «αιωνίων» ο νεαρός Σέρβος σέντερ.

Αναλυτικά, ο Μιλουτίνοφ μίλησε για:

-την επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό: «Τα τελευταία δέκα χρόνια η ομάδα είναι σχεδόν πάντα στα Final Four. Οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησα μου είπαν ότι ο Ολυμπιακός έχει άρτια οργάνωση. Δουλεύουν καλά και για τον λόγο αυτόν επέλεξα να έρθω».

-τους λόγους που προτίμησε Ολυμπιακό από Παναθηναϊκό: «Όπως είπα, μίλησα με πολλούς ανθρώπους για το πού πρέπει να συνεχίσω την καριέρα μου και σχεδόν όλοι μου είπαν ότι στον Ολυμπιακό θα είμαι καλύτερος. Έτσι πήρα την απόφασή μου».

-την προσαρμογή του: «Θα προσπαθήσω να το συνηθίσω. Θα προσπαθήσω να δουλέψω στις προπονήσεις και να κάνω ό,τι μου ζητεί ο κόουτς Σφαιρόπουλος».

-τις αντιδράσεις από την Παρτιζάν για την αποχώρησή του: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος στην απόφασή μου. Πήρα τη σωστή απόφαση. Θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να τους διαψεύσω».

-τις μάχες με τον Ραντούλιτσα: «Είμαστε φίλοι, αλλά στο γήπεδο θα είμαστε εχθροί. Θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι ένα εξαιρετικός παίκτης και το απέδειξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014. Θα προσπαθήσω να τον σταματήσω στο γήπεδο».

-τη συμμετοχή της Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ: «Έχουμε μια καλή ομάδα, που μπορεί να είναι μέσα στην τριάδα. Πέρυσι με τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο δείξαμε πολλά πράγματα. Ελάχιστοι το περίμεναν. Αποδείξαμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα. Και η Ελλάδα έχει μία καλή ομάδα εφέτος και νομίζω ότι στο Ευρωμπάσκετ θα είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή αναμέτρησή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x